Nederweert is net zo levendig als een vlinder en dat is te zien aan de vele evenementen die jaarlijks georganiseerd worden. De agenda staat boordevol met evenementen, bijvoorbeeld op het gebied van muziek, theater, film, exposities, markten, sport, wandelen of fietsen. Benieuwd welke evenementen er wanneer plaatsvinden? Bekijk onderstaand overzicht van alle evenementen!

P1140014

Fladderen door Nederweert

Gastvrije bedrijven in de gemeente Nederweert openen hun deuren voor inwoners, toeristen en andere geïnteresseerden. U kunt op ongedwongen wijze kennismaken met de enorme variëteit aan natuur, agrarische bedrijvigheid, cultuur, horeca, recreatie en ambacht in Nederweert. Fladder mee en beleef en ontdek de gemeente Nederweert!

www.vlindervanlimburg.nl

Datum: Zaterdag 9 en zondag 10 september

10 september - dag van de lambertustoren

Dag van de Lambertustoren

Op zondag 10 september bruist het van de activiteiten in en rond de Lambertustoren tijdens de Dag van de Lambertustoren. Vier het feest mee en draag een steentje bij aan de restauratie van de toren. U kunt samen ontbijten, de toren beklimmen, aan schietenwedstrijden deelnemen of luisteren en kijken naar muziek, dans. Maar er is meer, veel meer.

www.nederweert24.nl/2017/08/22/dag-lambertustoren-op-10-september

Datum: Zondag 10 september

17 september - american village

American Village

Met ‘American Village’ halen we een stukje USA naar Nederweert. Honderden Amerikaanse voertuigen vinden op 17 september hun plekje in het centrum van Nederweert. Maak er een familiedag van, want naast het bekijken van auto’s, trucks en motors, hebben we met een zeepkistenrace, American markt, muziek en horeca nog veel meer voor u in petto. Dit spektakel in het centrum van Nederweert mag u niet missen!

www.americanavillage.nl

Datum: Zondag 17 september