Er is ontzettend veel te doen in Nederweert, de gemeente biedt voor ieder wat wils. Deze pagina helpt je Nederweert te ontdekken. Met ontzettend veel uitjes, evenementen en activiteiten is er voor jong en oud wat te beleven!

Buitencentrum-de-pelen

Buitencentrum de Pelen

Buitencentrum de Pelen is het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Groote Peel. Vanaf het buitencentrum starten drie wandelroutes door de natuur en er zijn leuke tochten voor gezinnen met kinderen. Daarnaast kunt u er terecht voor een hapje en drankje, streekproducten en souvenirs.

www.staatsbosbeheer.nl/depelen

eynderhoof

Openluchtmuseum Eydenhoof

Wanneer u de ijzeren poort van Openluchtmuseum Eynderhoof passeert waant u zich in de tijd rond 1900. Oude ambachten zijn weer in bedrijf. Er is veel te zien, te beleven en te ondernemen in het museum; een leuke én leerzaam activiteit voor jong en oud!

www.eynderhoof.nl

groepsuitje limburg

Groepsuitje Limburg

Het hele jaar door kunt u bij Groepsuitje Limburg terecht voor binnen- en buitenactiviteiten, arrangementen en dagprogramma’s. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Robinson, Ik hou van Holland, boerengolf, een meerkamp, rondleiding door een melkveehouderij of een escape room.

www.groepsuitjelimburg.nl

hoeve samsam

Hoeve SamSam

Bij Hoeve SamSam kunt u het hele jaar door terecht voor cabriotuktochten en tochten met een loopfiets; een unieke manier om de prachtige omgeving te verkennen. Ideaal voor een personeelsbijeenkomst, teamuitje, familiedag of vriendenweekend.

www.hoeve-samsam.nl

hof van schoor

Theeschenkerij Hof van Schoor

Theeschenkerij Hof van Schoor staat bekend om haar High Tea’s en Afternoon Tea’s. Maar u kunt er ook terecht voor een kopje koffie, alcoholische versnapering of lekkere lunch. Rondom de theeschenkerij lopen diverse dieren en vind u een bloemen- en moestuin. Gedurende het jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd.

www.hofvanschoor.nl

stokershorst

Stokershorst

Landgoed Stokershorst laat mensen met een indicatie ‘beschermd wonen’ in een familiaire setting weer terugkomen in hun kracht. Wonen, zorgen, werken en leren leven staan daarbij centraal. U kunt het landgoed, bijvoorbeeld het terras of een van de vele workshops, ook bezoeken.

www.stokershorst.nl

theaterboerderij boeket

Theaterboerderij Boeket

Theaterboerderij Boeket biedt aankomend en onbekend talent een podium en laat u daarvan genieten tegen een acceptabele entreeprijs. Elk weekend zijn er voorstellingen. Bijzonder leuk om een keer te bezoeken en ook zeer geschikt als uitje voor een personeelsbijeenkomst, teamuitje, familiedag of vriendenweekend.

www.theaterboerderijboeket.nl

tussen kunst en kast

Tussen kunst en kast

Tussen kunst en kast is een zaak in cadeau en deco-artikelen. Met een uitgebreid assortiment decoratiebeelden en een klein assortiment woondecoratie, is er voor ieder wat wils te vinden. Schilderingen naar uw wens, bijvoorbeeld op beelden of panelen, behoren ook tot de mogelijkheden. Zoekt u iets speciaals of een uniek cadeau? Dan bent u hier aan het goede adres!

www.tussenkunstenkast.nl

pins-and-pints

PINS & PINTS

Pins & Pints Bowling is een gezellig bowlingcentrum in Nederweert waar u naast bowlen, ook kunt darten, tafelvoetballen, biljarten, een hapje kunt eten en gezellig een biertje kunt drinken. Leuke activiteiten om samen met uw vrienden, familie of team te doen.

www.pinsandpintsbowling.nl

tbv ons boerenerf

Ons Boerenerf

De eigenaren van ons Boerenerf willen mensen verrassen en inspireren met hun verhaal over duurzaam ondernemerschap in de varkenshouderij. Dat doen ze door u een kijkje te gunnen op hun bedrijf. Met een informatiecentrum, rondleidingen, horecagelegenheid en diverse thema-avonden, ervaart en proeft u het boerenerf.

www.onsboerenerf.com

't slakkenhuys

Escargotskwekerij ‘t Slakkenhuys

Aan de rand van Nationaal Park de Groote Peel kweekt en verwerkt ’t Slakkenhuys haar eigen Peelslak. Ter plaatse koopt u de bijzondere producten. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, waarvan de Slakkentour (bestaande uit een interactieve presentatie, rondleiding door het bedrijf en proeverij van diverse slakkengerechtjes) de bekendste is.

www.tslakkenhuys.nl

wood design

Wood Design

Wood Design Nijsen richt zich op speciale hout-, design- en kunstprojecten voor in huis en bedrijfsruimtes. Veel van de decoratiezuilen, lampen, vazen en schalen worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Bent u op zoek naar houten decoratie met professioneel design en gemaakt van kwaliteitshout? Dan bent u bij Wood Design aan het goede adres!

www.wooddesign-nijsen.nl

ijsboerderij gommers

IJsboerderij Gommers

Bij IJsboerderij Gommers kunt u zich tegoed doen aan een lekker handijsje of royale ijscoupe. Bij goed weer op het terras, bij minder weer lekker binnen. Voor groepen is de ijsdemonstratie met ijsproefsessie een aanrader! Voor een eenvoudig lunchgerecht kunt u tevens bij deze ijsboerderij terecht. Met een maisdoolhof, springkussen en trampoline, is er ook voor kinderen genoeg te doen!

www.ijsboerderijgommers.nl