Of je nu met je team, bedrijf, vriendengroep of familie op stap bent; een groepsuitje is altijd leuk!  In Nederweert kun je op diverse plekken terecht voor groepsuitjes. Deelnemen aan boerenspellen, ontsnappen uit een escaperoom of een tocht maken met een bijzonder voertuig zoals een cabriotuk of step; in Nederweert kan het allemaal!

groepsuitje limburg

Groepsuitje Limburg

Het hele jaar door kunt u bij Groepsuitje Limburg terecht voor binnen- en buitenactiviteiten, arrangementen en dagprogramma’s. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Robinson, Ik hou van Holland, boerengolf, een meerkamp, rondleiding door een melkveehouderij of een escape room.

www.groepsuitjelimburg.nl

hoeve samsam

Hoeve SamSam

Bij Hoeve SamSam kunt u het hele jaar door terecht voor cabriotuktochten en tochten met een loopfiets; een unieke manier om de prachtige omgeving te verkennen. Ideaal voor een personeelsbijeenkomst, teamuitje, familiedag of vriendenweekend.

www.hoeve-samsam.nl

theaterboerderij boeket

Theaterboerderij Boeket

Theaterboerderij Boeket biedt aankomend en onbekend talent een podium en laat u daarvan genieten tegen een acceptabele entreeprijs. Elk weekend zijn er voorstellingen. Bijzonder leuk om een keer te bezoeken en ook zeer geschikt als uitje voor een personeelsbijeenkomst, teamuitje, familiedag of vriendenweekend.

www.theaterboerderijboeket.nl

pins-and-pints

PINS & PINTS

Pins & Pints Bowling is een gezellig bowlingcentrum in Nederweert waar u naast bowlen, ook kunt darten, tafelvoetballen, biljarten, een hapje kunt eten en gezellig een biertje kunt drinken. Leuke activiteiten om samen met uw vrienden, familie of team te doen.

www.pinsandpintsbowling.nl

tbv ons boerenerf

Ons Boerenerf

De eigenaren van ons Boerenerf willen mensen verrassen en inspireren met hun verhaal over duurzaam ondernemerschap in de varkenshouderij. Dat doen ze door u een kijkje te gunnen op hun bedrijf. Met een informatiecentrum, rondleidingen, horecagelegenheid en diverse thema-avonden, ervaart en proeft u het boerenerf.

www.onsboerenerf.com

't slakkenhuys

Escargotkwekerij ‘t Slakkenhuys

Aan de rand van Nationaal Park de Groote Peel kweekt en verwerkt ’t Slakkenhuys haar eigen Peelslak. Producten zijn ter plaatse te koop en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waarvan de Slakkentour (bestaande uit een interactieve presentatie, rondleiding door het bedrijf en proeverij van diverse slakkengerechtjes) de bekendste is.

www.tslakkenhuys.nl

ijsboerderij gommers

IJsboerderij Gommers

Bij IJsboerderij Gommers kunt u zich tegoed doen aan een lekker handijsje of royale ijscoupe. Bij goed weer op het terras, bij minder weer lekker binnen. Voor groepen is de ijsdemonstratie met ijsproefsessie een aanrader! Voor een eenvoudig lunchgerecht kunt u tevens bij deze ijsboerderij terecht. Met een maisdoolhof, springkussen en trampoline, is er ook voor kinderen genoeg te doen!

www.ijsboerderijgommers.nl