In Nederweert is ontzettend veel te ontdekken en te beleven voor kinderen. Veel van de uitjes, activiteiten en evenementen zijn zelfs speciaal gericht op kinderen.

Buitencentrum-de-pelen

Buitencentrum de Pelen

Buitencentrum de Pelen is het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Groote Peel. Vanaf het buitencentrum starten drie wandelroutes door de natuur en er zijn leuke tochten voor gezinnen met kinderen. Daarnaast kunt u er terecht voor een hapje en drankje, streekproducten en souvenirs.

www.staatsbosbeheer.nl/depelen

eynderhoof

Openluchtmuseum Eynderhoof

Wanneer u de ijzeren poort van Openluchtmuseum Eynderhoof passeert waant u zich in de tijd rond 1900. Oude ambachten zijn weer in bedrijf. Er is veel te zien, te beleven en te ondernemen in het museum; een leuke én leerzaam activiteit voor jong en oud!

www.eynderhoof.nl

ijsboerderij gommers

IJsboerderij Gommers

Bij IJsboerderij Gommers kunt u zich tegoed doen aan een lekker handijsje of royale ijscoupe. Bij goed weer op het terras, bij minder weer lekker binnen. Voor groepen is de ijsdemonstratie met ijsproefsessie een aanrader! Voor een eenvoudig lunchgerecht kunt u tevens bij deze ijsboerderij terecht. Met een maisdoolhof, springkussen en trampoline, is er ook voor kinderen genoeg te doen!

www.ijsboerderijgommers.nl