In de gemeente Nederweert is het heerlijk shoppen. Of je nu op zoek bent naar bijzondere producten uit kleine boetiekjes of liever je spullen koopt bij gerenommeerde ketens; in Nederweert vind je het allemaal! Elke dorpskern heeft zijn eigen, unieke karakter. De gezellige centra met een ruim aanbod aan winkels zijn een bezoekje zeker waard!

Buitencentrum-de-pelen

Buitencentrum de Pelen

Buitencentrum de Pelen is het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Groote Peel. Vanaf het buitencentrum starten drie wandelroutes door de natuur en er zijn leuke tochten voor gezinnen met kinderen. Daarnaast kunt u er terecht voor een hapje en drankje, streekproducten en souvenirs.

www.staatsbosbeheer.nl/depelen

tussen kunst en kast

Tussen kunst en kast

Tussen kunst en kast is een zaak in cadeau en deco-artikelen. Met een uitgebreid assortiment decoratiebeelden en een klein assortiment woondecoratie, is er voor ieder wat wils te vinden. Schilderingen naar uw wens, bijvoorbeeld op beelden of panelen, behoren ook tot de mogelijkheden. Zoekt u iets speciaals of een uniek cadeau? Dan bent u hier aan het goede adres!

www.tussenkunstenkast.nl

wood design

Wood Design

Wood Design Nijsen richt zich op speciale hout-, design- en kunstprojecten voor in huis en bedrijfsruimtes. Veel van de decoratiezuilen, lampen, vazen en schalen worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Bent u op zoek naar houten decoratie met professioneel design en gemaakt van kwaliteitshout? Dan bent u bij Wood Design aan het goede adres!

www.wooddesign-nijsen.nl