De smaak van Nederweert proeft u in onderstaande streekproducten die met liefde en passie zijn gemaakt door gedreven ondernemers. Streekproducten uit Nederweert herbergen al het goede uit de gemeente en zijn een delicatesse voor anderen én voor uzelf!  Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Wilt u na uw bezoek nog eens terugdenken aan uw mooie tijd hier? Een ‘souvenirtje’ meenemen voor uw naasten? Of gewoon thuis genieten van het lekkers van Nederweert? Met de streekproducten van Nederweert kan het!

Buitencentrum-de-pelen

Buitencentrum de Pelen

Buitencentrum de Pelen is het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Groote Peel. Vanaf het buitencentrum starten drie wandelroutes door de natuur en er zijn leuke tochten voor gezinnen met kinderen. Daarnaast kunt u er terecht voor een hapje en drankje, streekproducten en souvenirs.

www.staatsbosbeheer.nl/depelen

't slakkenhuys

Escargotskwekerij ‘t Slakkenhuys

Aan de rand van Nationaal Park de Groote Peel kweekt en verwerkt ’t Slakkenhuys haar eigen Peelslak. Ter plaatse koopt u de bijzondere producten. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, waarvan de Slakkentour (bestaande uit een interactieve presentatie, rondleiding door het bedrijf en proeverij van diverse slakkengerechtjes) de bekendste is.

www.tslakkenhuys.nl